اثر روش های مختلف جوشاندن و دم کردن روی خصوصیات آنتی اکسیدانی چای سبز دم شده با ترجمه آماده

اثر روش های مختلف جوشاندن و دم کردن روی خصوصیات آنتی اکسیدانی چای سبز دم شده با ترجمه آماده

اثر روش های مختلف جوشاندن و دم کردن روی خصوصیات آنتی اکسیدانی چای سبز دم شده با ترجمه آماده

16 صفحه ترجمه + متن لاتین چکیده عصاره از چای سبز بخار دم شده داغ یا سرد در غلظت های مختلف تهیه شد (2 ، 6 ، 10 درصد)، خصوصیات آنتی اکسیدانی آن مورد مطالعه قرار گرفت و ترکیبات آنتی اکسیدانی بالقوه اش تعیین شد. عملکرد عصاره های آب داغ ( 17.49 ndash; 28.27 درصد ) به طور معنی داری بالاتر از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *