بازبینی میکروارگانیسم ها و فاکتورهای موثر بر پایداری میکروبی نوشیدنی های کربوناته غیرالکلی با ترجمه آماده

بازبینی میکروارگانیسم ها و فاکتورهای موثر بر پایداری میکروبی نوشیدنی های کربوناته غیرالکلی با ترجمه آماده

بازبینی میکروارگانیسم ها و فاکتورهای موثر بر پایداری میکروبی نوشیدنی های کربوناته غیرالکلی با ترجمه آماده

17 صفحه ترجمه + متن لاتین چکیده : نوشیدنی های غیرالکلی که در سراسر جهان به شکل گسترده تولید و مصرف می شود، اسیدی هستند ( Ph2/5-4) که با آب، ساکروز، کربوناته با 5-5/1 CO2 فر مول بندی شده و ممکن است شامل نگهدارنده شیمیایی و آب میوه باشد. فرآیند ساده تولید شامل تصفیه آب، تولید شربت ساده، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *