تاثیر چگالی پودر ، سایز ذرات و شکل بر کیفیت مخلوط پودرهای غذایی باینری با ترجمه آماده

تاثیر چگالی پودر ، سایز ذرات و شکل بر کیفیت مخلوط پودرهای غذایی باینری با ترجمه آماده

تاثیر چگالی پودر ، سایز ذرات و شکل بر کیفیت مخلوط پودرهای غذایی باینری با ترجمه آماده

11 صفحه ترجمه + متن لاتین چکیده: سایز و تراکم ذرات، دو پارامتر مهم هستند که یکنواختی پودر را در مخلوط تحت تاثیر قرار می دهند. در مطالعه حاضر ، چندین نوع پودر غذایی با سایزهای مختلف بررسی شده و تراکم حاصل بر اساس ارزیابی مخلوط پودر مورد ارزیابی واقع شده است. در هر نوع مخلوط …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *