طرح توجیهی تولید شكلات و تافی ظرفیت: 600 تن در سال

طرح توجیهی تولید شكلات و تافی ظرفیت: 600 تن در سال

خلاصه طرح

موضوع طرح طرح توجیهی تولید شكلات و تافی

دستگاه صادره كننده مجوز وزارت صنایع و معادن

ظرفیت اسمی تولیدات 600 تن

نوع تولیدات شكلات و تافی

تعداد شاغلین 18 نفر

سرمایه گذاری كل طرح 337557 میلیون ریال

سرمایه گذاری ثابت 215914 میلیون ریال

سرمایه در گردش 121643 میلیون ریال

درآمد سالیانه 960000 میلیون ریال

سود

دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 32
فرمت فایل pdf
حجم فایل 74 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15

طرح توجیهی تولید شكلات و تافی ظرفیت: 600 تن در سال

فروشنده فایل

کد کاربری 15785

کاربر

مقدمه :

شكلات كاكائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی

می باشد كه بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود.شكلات و تافی در

شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد. چنانكه بیش از یكسال در انبار

بماند خواص و كیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شكلات و

تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب باشد. انبار شكلات باید با رطوبت

نسبی 60 % و درجه حرارت 16 تا 18 درجه سانتیگراد باشد. تحت این

شرایط شكلات بمدت 6 ماه با كیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور كلی

شكلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی

برای كالاهای مشابه خارجی می باشد و همچنین می تواند جهت صادرات

در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.

دانه های كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم

شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس و گروه دوم انواع

دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه

كاكائو استفاده می گردد، گروه اول دانه های خوب بوده كه محصول آن كره

كاكائو است و معادل 56 % كاكائوی خالص است . گروه دوم دانه های

متوسط و ضعیف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل 44 % كاكائو

خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بین 8 تا 27درصد چربی دارد . در صنعت

شكلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مس

( لیكور ) در می آید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *